Siteindex.dk

Når dit website skal indekseres - linkdatabase / link katalog -

KATEGORIER


Blogs og Hjemmesider
Bolig og haven
Dyr og Naturen
Erhverv og arbejde
Fritid, Hobby og Rejser
Internet og Computer
Krop og sjæl
Kunst og Kultur
Musik og Film
Pc og konsoller
Samfundet og Politik
Skole, job og uddannelse
Sportens verden
Underholdning
Webshop
Webshops
Økonomi

Statistik


Aktive Links: 1047
Inaktive Links: 65
Nye Links: 0
Slettet Links: 2
Kategorier: 17
Underkategorier: 358

Reklame

Piskesmæld - hvad nu?

  
Piskesmæld - hvad nu?
Titel: Piskesmæld - hvad nu?
Beskrivelse: Har du været involveret i en ulykke f.eks. et voldsomt trafikuheld og pådraget dig smerter i nakken, bør du være særligt opmærksom på dine skader.

Nakkesmerter, hovedpine og svimmelhed, kan være tegn på et piskesmæld, der kan give et livslangt behandlingsforløb med meget store personlige konsekvenser til følge.

Nakkesmerter bør derfor tages yderst alvorligt og her bør du søge lægelig bistand øjeblikkeligt efter uheldet, hvilket få er opmærksom på.

På informations siden Piskesmaeld-erstatning.dk kan du bl.a. læse hvorledes første besøg hos lægen efter uheldet bliver grundlaget for et eventuelt retsligt efterspil.

Kommer du på skadestuen, vil journalen herfra blive anvendt som grundlag for vurderingen af skadens omfang, samt en diagnose hos egen læge indenfor 3 dage.

Ganske almindelige mennesker har naturligvis ikke indsigt i alle de mystiske regler, men de er yderst vigtige at gennemgå, hvis skaden er sket og der er udsigt til fremadrettet smerter.

De mange regler for diagnosticering, tidsfrister for anmeldelse af skade og hvordan erstatning beregnes, kan du nærlæse på informationssiden.

Efter sagens anmeldelse vil forsikringsselskabets lægekonsulent foretage et skøn ud fra journalerne og beregne et erstatningsbeløb.

Her er de 6 forskellige kategorier af erstatning, der danner grundlag for beløbets størrelse og da der er tale om et skøn, kan det meget ofte være en yderst god (og indbringende) idé at få advokathjælp.
Kategori: Krop og sjæl - Diverse
Url: http://piskesmaeld-erstatning.dk
Oprettet d.: 13-09-2014
Oprettet af: Jonas Jørgensen
Adresse:
By:
Post nr.:
Telefon nr.:

Anden information om siden

Pagerank: 0
Trustpilot: Se Trustpilot rating

Reklame