Siteindex.dk

Når dit website skal indekseres - linkdatabase / link katalog -

KATEGORIER


Blogs og Hjemmesider
Bolig og haven
Dyr og Naturen
Erhverv og arbejde
Fritid, Hobby og Rejser
Internet og Computer
Krop og sjæl
Kunst og Kultur
Musik og Film
Pc og konsoller
Samfundet og Politik
Skole, job og uddannelse
Sportens verden
Underholdning
Webshop
Webshops
Økonomi

Statistik


Aktive Links: 1048
Inaktive Links: 100
Nye Links: 0
Slettet Links: 2
Kategorier: 17
Underkategorier: 358

Reklame

Grace Tours

  
Grace Tours
Titel: Grace Tours
Beskrivelse: Grace Tours blev grundlagt i 1991 af Karen Stigsen og udvidet med medejerskab af Chalukya Grace Tours, Indien i 1997 og i 2008 med medejerskab af TravelToCare.com

I de år Grace Tours har eksisteret, har de holdninger og begreber, der nu kendes under betegnelser som ansvarlig turisme, bæredygtig turisme, øko-turisme osv., været et selvfølgeligt udgangspunkt for vores måde at arrangere rejser på. Det er både naturligt og indlysende for os, at andre lande og kulturer skal mødes med respekt og ansvarlighed, både økonomisk, socialt og på det miljømæssige område. Og at enhver form for ansvarlig turisme må indebære, at den er til glæde og gavn for både turisten og lokalbefolkningen og belaster det naturlige miljø og den lokale kultur mindst muligt. Smukke og spændende steder i verden skulle gerne blive ved med at være det. Det er jo derfor vi rejser!

Vores individuelle rejser er ikke fastsat til bestemte dage og klokkeslæt. Vi indretter rejsen efter din ferie. Rejserne foregår oftest i bil med chauffør og inkluderer ture med stedkendt guide og hotelophold i valgt kategori. På enkelte distancer bruges tog, mens længere afstande dækkes med fly.
I det omfang du ønsker det, vil en lokalkendt guide være til rådighed. Vi har håndplukket et hold meget erfarne og dygtige turledere. Når du tager af sted, er hotellerne bestilt, guiden venter dig i lufthavnen med en erfaren chauffør i en god og sikker bil, og vi har sørget for plads på samtlige fly. Du får overskud til at nyde turen i fulde drag og slipper for alle de ting, der almindeligvis giver spildtid.

Vore grupperejser er nøje tilpasset de destinationer, vi synes fortjener en velplanlagt rundrejse. Der er altid tilknyttet en dansk eller engelsktalende rejseleder på hele turen. Det vil tydeligt fremgå af rejsebeskrivelsen. Vore rejseledere har alle indgående kendskab til rejseområdet, og på alle ture er der endvidere lokale guider.

Eventyret Lever...
Kategori: Fritid, Hobby og Rejser - Rejsebureau
Url: http://www.gracetours.com
Oprettet d.: 28-10-2009
Oprettet af: Grace Tours
Adresse: Sankt Peders Stræde 28
By: KBH K
Post nr.: 1453
Telefon nr.: 33117117

Anden information om siden

Pagerank: 0
Trustpilot: Se Trustpilot rating

Reklame